Wie zijn de November Nine deel 3

Wie zijn de November Nine deel 3

Het is vandaag de laatste dag van september en dat betekent dat we nog precies een maand moeten wachten voordat de finale van het Main Event van de World Series of Poker gaat beginnen. Op 30 oktober worden de kaarten geschud en zullen de negen spelers die het langst hebben weten te overleven tijdens het hoofddeel van het Main Event aan tafel plaats gaan nemen. Drie dagen later weten we dan eindelijk wie zich de nieuwe wereldkampioen poker mag gaan noemen. Eerder verschenen al deel 1 en deel 2 van deze voorstelronde. Vandaag zijn spelers 5 en 6 aan de beurt.

Michael Ruane

Wie zijn de November Nine deel 3Op seat 7 vinden we straks aan de finale tafel de 28-jarige Amerikaan Michael Ruane. Ruane woont in Maywood New Jersey en als je zijn naam niet kent, dan hoef je je daar absoluut niet schuldig om te voelen. Ruane is een echte recreatieve speler, die zo af en toe aan toernooien mee doet. Tot zover heeft hij in totaal nog geen 50.000 dollar gewonnen tijdens de verschillende live toernooien waaraan hij heeft deelgenomen. Ruane zou je dus kunnen betitelen als een kleine vis aan de finale tafel.

Toch moet Ruane zeker niet onderschat worden. Hij wist al eerder te cashen tijdens andere WSOP events, hoewel hij telkens maar net in het geld wist te komen. Dit jaar heeft hij aan slechts twee toernooien deelgenomen, waaronder dus het Main Event. Het feit dat hij hoe dan ook verzekerd is van een miljoen dollar, maakt deze WSOP voor hem natuurlijk in elk geval geslaagd. Daarbij heeft hij een re

delijk goede stack nog, dus de kans is groot dat hij in elk geval niet als eerste van tafel zal vliegen en met een beetje geluk weet hij misschien zelfs wel tot de top drie door te dringen.

Vojtech Ruzicka

In de persoon van Vojtech Ruzicka vinden we voor het eerst in vijf jaar weer eens een Tsjechische speler terug aan de finale tafel. De 30-jarige inwoner van Praag is geen nieuweling voor de WSOP. Tot zover heeft hij het al 17 keer gepresteerd om in het geld te komen bij verschillende WSOP events. Dat brengt alleen al zijn WSOP cashes op meer dan 135.000 dollar. In totaal heeft Ruzicka al meer dan 1.1 miljoen dollar bij elkaar gespeeld tijdens live toernooien.

De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen voor Ruzicka, zeker in zijn thuisland. Er is pas één Tsjechische poker speler met een gouden bracelet en dat was voor een side event, dus Ruzicka zal er zeker op gebrand zijn om die eerste Tsjechische Main Eevent winst te gaan realiseren. Ruzicka begon de laatste officiële speeldag van het Main Event nog als chip leader, maar hij heeft helaas wel wat in moeten leveren. Toch biedt zijn stack samen met zijn ervaring meer dan genoeg mogelijkheid om ver te komen als op 30 oktober de finale van start gaat.

Speel hier poker.